Taninkatu 8, 33400 TAMPERE

Sunbiili palvelee.


Rahoitus

Sunbiili Oy tekee yhteistyötä isoimpien autorahoittajien kanssa. Myyjämme auttavat sinua neuvottelemaan budjettiisi sopivan kiinteän kuukausierän uuden autosi hankinnan yhteydessä. Jos olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, auton hankkiminen jopa ilman käsirahaa ja maksimissaan 72kk maksuajalla on mahdollista. Autorahoitus on helppo ja turvallinen tapa hankkia uusi auto ja vakuudeksi ei tarvita muuta kuin hankkimasi auto. Autorahoituksen myöntäminen edellyttää luottopäätöstä, jonka myyjäsi neuvottelee rahoitusyhtiön kanssa odottaessasi.

Vakuutukset

Sunbiili välittää kaikkien isompien vakuutusyhtiöiden autovakuutuksia. Myyjämme on vakuutuspuolen asiantuntijasi autokaupan yhteydessä ja osaa suositella tarpeeseesi sovitettua kustannustehokasta vakuutusratkaisua autollesi. Vakuutuksen hankkiminen meiltä autokaupan yhteydessä on yksinkertaista ja nopeaa.

Myy autosi meille

Ostamme aktiivisesti autoja kaikissa hintaluokissa. Kilpailukykyisimmän tarjouksen pystymme tekemään alle 10 vuotta vanhoista ja alle 200tkm ajetuista autoista. Auton myyminen meille on  helppoa ja riskitöntä ja meiltä saat autostasi reilun hinnan. Tarvittaessa maksamme autosi velan pois rahoitusyhtiölle kaupan yhteydessä. Tarjoa meille autoasi oheisella lomakkeella niin henkilökuntamme ottaa sinuun yhteyttä.

 

TARJOA AUTOASI

Sunbiili lisäturva

Sunbiili Oy noudattaa kuluttajasuojan mukaista virhevastuuta myymiensä ajoneuvojen suhteen. Voit halutessasi hankkia kustannustehokkaasti erittäin kattavan 1 vuoden pituisen Sunbiili lisäturvan autollesi.

Sunbiili Lisäturva kattaa yleisimmät viat alla olevien osien osalta:

  • Moottori
  • Vaihteisto
  • Voimansiirto
  • Polttoainejärjestelmä
  • Pakokaasujärjestelmä
  • Jarrujärjestelmä

Lisäturva maksaa alle 1,40 € päivässä ja se on saatavilla ensisijaisesti alle 10 vuotiaisiin ja alle 200tkm ajettuihin autoihin. Kysy lisää myyjiltämme!

Kotiintoimitus

Löysitkö valikoimastamme sopivan auton itsellesi, mutta et ennätä lähtemään Tampereelle?

Sunbiili myy suuren osa myymistään autoista Pirkanmaan talousalueen ulkopuolelle. Toimitamme autosi mielellään kotiisi – asuitpa missä päin Suomea tahansa. Noudatamme kotiintoimituskaupoissa etäkaupan ehtoja, joten auton ostaminen kotiin toimitettuna on mutkatonta ja riskitöntä.


Sunbiili Oy - Taninkatu 8, 33400 TAMPERE - Puhelin 040 088 2935 (Janne) / 040 088 2936 (Timi) - Ark 10-18, La 10-15, Su Suljettu.